Kunstroute 25 en 26 mei as.

Op vrijdag 24 mei as. is de officiĆ«le opening van de kunstweek van Stichting Keunstkrite. Op de site van de stichting (www.keunstkrite.nl) vindt u het programma van deze week met alle culturele activiteiten. Zaterdag 25 mei en zondag 26 mei as. vindt de kunstroute plaats, die u langs 25 kunstenaars op 12 locaties voert en u van uiteenlopende prachtige kunst laat genieten. Dit jaar is de tiende editie met als thema: ‘Keunst ferbynt’ (Kunst verbindt).

Djoeke Postma (beelden), Pytsje Cuperus (wol-schilderijen, www.teetunde hollen.nl) en Tamme Hoekstra (olieverfschilderijen en litho’s) exposeren alle drie in Galerie en atelier Tamme Hoekstra. Vrijdagavond 24 mei wordt de Kunstweek geopend en zaterdag en zondag gaan de kunstenaars graag met u in gesprek over hun passie; wat, hoe en waarom ze doen wat ze doen.

De Keunstkrite heeft naar aanleiding van haar 10-jarig jubileum een prachtig magazine uitgegeven met duidelijke informatie over de kunstenaars, de route en de locaties, daarnaast ook het programma van de hele kunstweek. Dit magazine ligt op de locaties en kunt u (gratis) meenemen om uw route (verder) te bepalen.

Wij hebben weer geprobeerd een mooie expositie te maken waarvan iedereen van harte kan genieten! Alvast een kleine impressie..

Vanzelfsprekend is na dit weekend de expositie ook nog te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *