Spring Fair

Allerlei activiteiten, van alles te doen en vooral veel plezier en gezelligheid!
Aanstaande zaterdag, 19 mei op de Gedempte Vaart!

Tijdens deze Spring Fair zullen Pytsje Cuperus en Tamme Hoekstra in de galerie aanwezig zijn. Ze laten u zien wat er gebeurt, voordat de kunst bij u thuis aan de wand kan hangen, u kunt alles vragen en bekijken. Vanzelfsprekend vertellen ze er graag over en demonstreren ieder hun eigen manier van werken.

De voorbereidingen voor de opening van de nieuwe expositie (Rondje Kunstzinnig 15 en 26 mei as.) zijn in volle gang. Ook dat is leuk om te zien! Aandacht en energie zijn nodig en vragen tijd om de kunstwerken zo goed mogelijk tot hun recht komen.; Ook dit is een proces.

Tot ziens in onze galerie en atelier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *