Stilstaan bij een feestelijk moment.

15 maart 2018

Het is alweer een jaar geleden dat onze galerie en atelier Tamme Hoekstra geopend is. Fijn om te kunnen vermelden dat Tamme nu weer op de openingstijden zelf aanwezig kan zijn. Hij laat u graag delen in het proces van het maken van zijn kunstwerken.
Aan de reacties van de bezoekers merken we dat het erg op prijs wordt gesteld dat er in alle rust en in een prettige sfeer rond gekeken kan worden. Als er, als men dat wenst, uitleg gegeven en verteld wordt over de ten toon gestelde werken geeft dit een meerwaarde. ‘We zijn op de goede weg’, dat is wat wij merken.

De tijd, de aandacht en de onderlinge communicatie ervaren wij zelf ook als zeer waardevol. En voor een kopje koffie of thee is altijd tijd. Voor groepen maken we graag een afspraak, maar ook buiten de openingstijden is een afspraak maken mogelijk.

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor ‘Rondje Kunstzinnig’ van de Keunstkrite. (www. keunstkrite. nl). Het belooft een extra feestelijke editie te worden, dit jubileumjaar!

Maar eerst vieren wij even ons ‘priv√©feestje’, waar u natuurlijk van harte welkom bent om onze feestaanbiedingen te komen bekijken. Tot ziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *