Expositie ‘it Ferhaal’.

                               
Vanaf vandaag bent u van harte welkom in onze sfeervolle ingerichte galerie. De laatste handelingen zijn gedaan. 
De schilderijen krijgen een ‘finishing touch’ en zijn in de nieuwe lijsten geplaatst.                                                                                                                                        
   Het thema van onze vijfde expositie is It ferhaal‘. 
In bovenstaand gepubliceerd artikel leest u het volgende:

Het kersthaal in een ander perspectief.

‘Samen, zij hoogzwanger, zijn ze onderweg en komen aan in een drukke stad. Iedereen lijkt wel op reis te zijn. In hun beleving klinkt er bijzondere muziek, als hun kind wordt geboren. Ze hebben gelukkig nog een eenvoudig onderkomen kunnen vinden. Ze krijgen bezoek van lokale bewoners, die hebben gehoord in welke bijzondere omstandigheden dit Kind is geboren. Een hoge beambte vertrouwt het niet als er hoge gasten, met een ongewone vraag, in de stad komen en op zoek zijn naar dit kind. Hij vraagt bij terugkomst, hem het adres te vertellen van dit jonge gezin. Eén van deze gasten, denkt diep en verwonderd na over alles wat hij/zij heeft meegemaakt.’

Dit verhaal wordt op een bijzondere manier verbeeld tijdens de nieuwe expositie, samengesteld uit nieuw en al vroeger werk van kunstenaar Tamme Hoekstra uit Surhuisterveen. Hoekstra toont litho’s zowel in kleur als zwart/wit en olieverfschilderijen, waardoor u  het kerstverhaal kunt beleven. U wandelt als het ware mee in het verhaal. De expositie is ingericht als een wandeling door het kerstverhaal.

Gedurende de expositie worden twee litho’s, één in kleurendruk en één in zwart/wit tegen een speciale kerstaanbieding aangeboden. “In onze sfeervolle ingerichte galerie met atelierafdeling, ontvangen wij u graag om dit, en andere verhalen met u te delen”, zo laat Hoekstra weten.

Galerie en atelier Tamme Hoekstra, Gedempte vaart 40 A, Surhuisterveen.

Openingstijden: normale werkweken donderdag t/m zaterdag van 13.00- 18.00 uur. In de kerstvakantie: dagelijks geopend van 13.00-18.00 uur.  Eerste kerstdag en 1 januari gesloten.

                                       
Samen met uw (klein)kinderen door ‘het verhaal’ en een kunstervaring wandelen en het kerstverhaal op een speciale manier beleven? Met  een passende warme drank heten we u van harte welkom.
Graag tot ziens.
Tamme en Uilwie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *