Het kan nog even…

Nog even heerlijk genieten van de expositie ‘Herfst’.

De voorbereiding voor de volgende expositie is al in volle gang. We zijn blij met het feit dat Tamme zelf weer meer in de galerie, en dus ook in het atelier, aan ‘de slag’ kan. Hij wil u graag kennis laten maken met het maken van de litho. Kom gerust binnen als hij aan het werk is. Prachtig om naar de kijken en Tamme vindt het prettig om ‘het verhaal’ te vertellen van zijn eigen ontwikkelde techniek. Voor zover bekend uniek! Op donderdag en vrijdag zal hij aanwezig zijn.

Een afspraak maken kan altijd. Ook groepen zijn welkom!

Én we hebben nog meer verrassingen in petto! Sinterklaas is onderweg en een’kunst-cadeau’ is altijd welkom.

We houden u op de hoogte.

                   

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *